6724 Szeged, Kenyérgyári út 11.

+36 20 289 0778

Nyitvatartási idő

Hétfő-péntek: 08:00 - 20:00* Szombat - vasárnap: zárva *bejelentkezés alapján

Hívjon bennünket

+36 20 289 0778

Hívjon bennünket

+36 20 289 0778

Nyitvatartási idő

Hétfő-péntek: 08:00 - 20:00* Szombat - vasárnap: zárva *bejelentkezés alapján

Melyek a fogászati implantátumok legnagyobb előnyei?

Melyek a fogászati implantátumok legnagyobb előnyei?

A fogászati implantátumoknak számos előnye van, de vajon melyek azok a döntő érvek, amikért olyan sokan választják foghiányuk pótlására?

  •  Tökéletesen átveszik a hiányzó fogak funkcióját – Az implantátum sokkal jobban funcionál, mint egy kivehető fogsor. Nem billeg, nem mozog, ugyanúgy működik, mint eredeti fogunk. – Újra tudjuk élvezni kedvenc ételeinket!
  •  Fogpótlás készítésekor nem kell lecsiszolni a hiányt határoló ép fogakat – Híd készítésekor a foghiányt határoló fogakat le kell csiszolni, hiszen azokra rakjuk a koronákat melyek a közöttük ülő műfogakat tartják. Ez abban az esetben a legrosszabb, ha ezek fogak még teljesen épek. A korona ugyanis megrövidítheti életüket. – Ép fogaink sokkal tovább épek maradnak!
  •  Élethosszig tarthatnak, ha odafigyelünk a szájhigiéniára – Az implantátum azért is előnyös, mivel ha ínyünket és fogainkat megfelelően ápoljuk és rendszeresen eljárunk az ellenőrzésekre, akkor akár életünk végéig is velünk maradhatnak. – Nem kell lecserélni, mint a hidakat, életünk végéig velünk maradhatnak!
  •  Esztétikai szempontból is tökéletesek – Maga az implantátum ugyan titániumból készül, de a rákerülő koronát készíttethetjük fém-kerámiából vagy akár prettau-ból is, amely annyira hasonlít egy eredeti foghoz, hogy ránézésre senki nem mondja meg, hogy nem egy eredeti fogat lát. –  Senki nem tudja megmondani, hogy nem az eredeti fogainkat látja!
  •  Megállítják a csont sorvadását, megőrizve az arc vonalát – A kiesett fog alatt a csont folyamatosan sorvad. Ez egy idő után megváltoztatja az arc alakját, hiszen az beesetté válik. –   A beesett és eltorzult arc helyett újra jól ismert tükörképünk fog szembenézni velünk!

Szeretné pótolni hiányzó fogát, fogait? Jöjjön el Ön is hozzánk egy konzultációra! Időpontfoglalás a 06 20 289 0778-as telefonszámon!

Vélemény, hozzászólás?