6724 Szeged, Kenyérgyári út 11.

+36 20 289 0778

Nyitvatartási idő

Hétfő-péntek: 08:00 - 20:00* Szombat - vasárnap: zárva *bejelentkezés alapján

Hívjon bennünket

+36 20 289 0778

Hívjon bennünket

+36 20 289 0778

Nyitvatartási idő

Hétfő-péntek: 08:00 - 20:00* Szombat - vasárnap: zárva *bejelentkezés alapján

Fogtündér beszoktatási programja

Ez az egyedülálló program kis lépésekben győzi meg a gyermekeket arról, hogy a fogorvosi rendelő nem a fájdalom, hanem a játék, tanulás, odafigyelés és törődés helye. Lépésenként juttatja el a gyerekeket oda, hogy végbemehessen a fogászati kezelés.

Mire számíthat az Ön gyermeke?

Fogtündérünk a fogorvossal szorosan együttműködve teremti meg azt a légkört, amelynek legfontosabb alkotóeleme a bizalom. A Fogtündér magával hozza azokat a varázslatos és játékos elemeket, amelyeket a gyermek már ismer. Mesét mond, beavatja a fogtündérek titkaiba és a fogacskák épségének fontosságáról is beszél neki. A fogorvos pedig megmutatja neki a fogorvosi rendelő érdekességeit, mesél neki arról melyik eszköz mire való, így oszlatva el az ismeretlentől való félelmet. Minden kis látogató ki is próbálhatja azokat az eszközöket, amelyek biztonságosak számukra (szék liftfunkciója, gombok megnyomása a kezelőegységen).

 

Mennyire sikeres a Fogtündér programunk?

Programunk több, mint egy éve fut és számtalan gyermek járt nálunk ez idő alatt. A sikeres kezelések aránya 99%, vagyis a legtöbb gyermeknél a Fogtündér valóban varázslatos módon képes volt elérni azt, hogy a szükséges fogászati kezelések végbe menjenek, még azoknál a gyermekeknél is, akik korábban egyáltalán nem voltak hajlandóak együttműködni a fogorvossal.

Szeretne időpontot foglalni a Fogtündérrel? Hívja a 06 20 289 0778-at! Szeretettel várjuk Önt és gyermekét!

Tegye gyermeke első találkozását a fogorvossal varázslatossá! Kérjen visszahívást!

Az első találkozás egy újdonsággal meghatározó az életünkben. Biztosítsa gyermeke számára a legjobbat!