6724 Szeged, Kenyérgyári út 11.

+36 20 289 0778

Nyitvatartási idő

Hétfő-péntek: 08:00 - 20:00* Szombat - vasárnap: zárva *bejelentkezés alapján

Hívjon bennünket

+36 20 289 0778

Hívjon bennünket

+36 20 289 0778

Nyitvatartási idő

Hétfő-péntek: 08:00 - 20:00* Szombat - vasárnap: zárva *bejelentkezés alapján

Globe Centre fogászat

Szeged legmodernebb fogászata

A Globe Centre Egészségközpont Szeged egyik legújabb és legmodernebb intézménye, amely fogászati és relaxációs kezeléseket nyújt azon látogatói számára, akiknek fontos egészségük és fogaik épségének megőrzése.

  •  magasan kvalifikált szakemberek
  • felnőtt és gyermekfogászat
  • masszázs és csontkovácsolás
  • igényes, kulturált környezet
  • barátságos légkör
  • ingyenes Wi-fi szolgáltatás

Ismerje meg fogászatunkat

Épület specifikációk
Családi váró

A családi váró a vidámság és kacagás központja intézményünkben. A gyerekek igénybe vehetik, amíg szüleik fogászati kezelésben részesülnek, de fontos színtere ez azoknak a délutánoknak is, amikor a Fogtündér látogatja meg az ideérkező gyerekeket. A gyerekek számos játék közül választhatnak, akár le is fekhetnek a
vastag, puha szőnyegre játék közben. Számukra színezőket, valamint könyveket is biztosítunk.

Azon szülőkre is gondoltunk, akik kisbabával érkeznek, hiszen nemcsak pelenkázó áll rendelkezésükre, de lehetőségük van elvonulni szoptatni is egy külön helyiségbe, amelyet kényelmes fotellel és párnákkal szereltünk fel.

Globe Centre fogászat családi váró
Globe Centre fogászat tárgyaló
Tárgyaló

A tárgyaló nemcsak a Globe Centre belső életének színtere, hanem ügyfeleink által is használt helyiség, hiszen itt történik azon árajánlatok átadása, amelyekben nemcsak több orvosi, hanem több finanszírozási megoldás is felvetődik.

Ügyfeleink megvitathatják orvosaikkal, hogy számukra melyik az a megoldás, amely a legszimpatikusabb és ezzel párhuzamosan egy gazdasági személy az, aki ezen a téren az ügyfél segítségére van és elmagyarázza a finanszírozási lehetőségeket.

Mozgáskorlátozottak számára

A Globe Centre Egészségközpont különös figyelmet fordított arra, hogy mind a közlekedést, mind az ellátást kényelmesebbé és könnyen elérhetővé tegye a mozgásukban korlátozott látogatóink számára. A parkolást és az épületbe jutást a mozgássérültek számára kialakított parkoló könnyíti meg, ami közvetlenül az épület mögött található.

A kétszintes épületben lift, egy a mozgáskorlátozottak igényei szerint kialakított mellékhelyiség, valamint nem utolsó sorban egy olyan speciális fogászati szék áll a látogatók rendelkezésére, ami lehetővé teszi a kerekes székkel közlekedők számára, hogy a fogászati beavatkozásokat a székük elhagyása nélkül vegyék igénybe.

Globe Centre fogászat lift
fogászati rendelő
Rendelők

A rendelő letisztult formavilágával igyekeztünk a hagyományostól eltérő atmoszférát, nyugodtabb légkört kialakítani. Kellemes környezetben, tágas, korszerűen felszerelt rendelő, fogászati röntgen és képzett személyzet áll a páciensek rendelkezésére.
A tervezéstől a megvalósulásig csak az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy egy mindenre kiterjedő magas színvonalú fogászati központot alakítsunk ki.

Egészségközpontunk minden rendelőjében gondoskodtunk arról, hogy a fogászati kezeléseket a lehető legkellemesebbé tegyük a páciensek és a fogorvosok számára egyaránt. Arra törekszünk, hogy az ügyfelek a fogászatról kicsit barátibb képet kapjanak.
A teljes körű kényelmem érdekében a fogászati központ ingyenes parkolási lehetőséget biztosít minden ügyfelének.

digitális panoráma röntgen
Röntgen

Fényképfelvételek készítése orálkamerával
A szájüregen belüli felvételek készítéséhez nyújt hatásos segítséget az orálkamera, aminek használatával a szájüreg belsejében bárhol, bármit digitális úton rögzíthetünk.

Röntgenfelvételek készítése intraorális röntgenkészülék segítségével Azokban az esetekben érdemes használni, amikor a panorámaröntgen nem szolgáltatná pontosan az elvárt eredményt, vagy nem is indokolt, hiszen pl. kifejezetten egy, vagy két fog vizsgálatáról van csupán szó.

Panorámaröntgen
A panoráma röntgen-készüléket akkor használjuk, amikor egyszerre több mindenről szeretnénk információkhoz jutni, hiszen az így készített felvételeken, a fogazaton kívül látszódnak még az állcsontok, az arcmelléküregek is – a bennük lévő esetleges kóros elváltozásokkal együtt. Segítségével vizsgálhatjuk a még elő nem tört fogakat is.

Miért a Globe Centre?

Hadd varázsoljuk ragyogóvá mosolyát!

Magasan képzett fogorvos csapat

Fogorvos csapatunk minden szakterületet lefed, és elkötelezett a legjobb minőség iránt.

Teljes körű fogászati ellátás

Nálunk a család minden tagja megtalálja a megoldást problémájára. Egy épületen belül minden fogászati beavatkozást el tudunk végezni.

Legmodernebb technika és modern anyagok

Fogászatunk a legmodernebb technikával és jó minőségű anyagokkal harcol az egészséges fogakért.

Írásos garancia

Mivel a bizalom értékes és törékeny dolog, számos kezelésünkre írásos garanciát adunk.

Fogászati szolgáltatásaink

Teljeskörű fogászati ellátást nyújtunk

Fogászati felmérés és röntgen

A rendszeres fogászati ellenőrzés elengedhetetlen a megelőzéshez, hiszen sok fogászati probléma kezdetben nem jár fájdalommal.

Fogászati felmérés és röntgen

Egészségközpontunkban a legmodernebb digitális panorámaröntgent alkalmazzuk.

Prevenció, dentálhigiénia

iTOP trainer dentálhigiénikusunk örömmel avatja be pácienseinket a helyes szájápolás rejtelmeibe és segít is őket tisztán tartani.

Prevenció, dentálhigiénia

Fogászatunkon számos szájápolási eszköz kipróbálható.

Fogmegtartó kezelések

Sokszor a fogszuvasodást a kezdeti stádiumban nem mindig vehető észre, mert nem okoz még fájdalmat vagy nem látható helyen van.

Fogmegtartó kezelések

Abban az esetben, ha a szuvas fog nem kerül időben kezelésre, a károsodott terület egyre nagyobb lesz.

Fogpótlások

Egy hiányzó fogat pótolhatunk koronával, híddal vagy több fog esetén műfogsorral is, melynek szintén számos típusa létezik.

Fogpótlások

Egy hiányzó fognak számos negatív hatása van, amelyek az idő előrehaladtával egyre fokozódnak.

Szájsebészet, implantológia

Az imlantátummal történő fogpótlás teljesen átalakítja azoknak az életét, akik életük során már több fogukat elveszítették.

Szájsebészet, implantológia

Amennyiben egy hiányzó fogat nem pótolunk, úgy a hiányt határoló fogak elvándorolnak.

Gyermekfogászat, fogszabályozás

Fontos, hogy a gyerekek már a kezdetekkor ismerjék a helyes fogápolási módszereket. Szeretnénk elérni, hogy a szülők felismerjék a megelőzés fontosságát.

Gyermekfogászat, fogszabályozás

Kevesen tudják, hogy egy lyukas tejfog hasonlóan tud fájni, begyulladni, mint egy maradó fog. Érdemes tehát a megelőzésre nagyon odafigyelni!

Ismerje meg csapatunkat

Fogászati és relaxációs munkatársaink

Pácienseink véleményei

0

Fogorvos

0

Ragyogóbb mosoly

0

Páciens

0

Lyukas fog betömve

Szerezze meg álmai mosolyát!

Tegye meg az első lépést és kérjen visszahívást!