6724 Szeged, Kenyérgyári út 11.

+36 20 289 0778

Nyitvatartási idő

Hétfő-péntek: 08:00 - 20:00* Szombat - vasárnap: zárva *bejelentkezés alapján

Hívjon bennünket

+36 20 289 0778

Hívjon bennünket

+36 20 289 0778

Nyitvatartási idő

Hétfő-péntek: 08:00 - 20:00* Szombat - vasárnap: zárva *bejelentkezés alapján

A Fogtündér prevenciós programja

Globe Centre elkötelezetten hisz a prevenció fontosságában. Legtöbb munkatársunknak vannak gyermekei, ezért pontosan tudjuk milyen fontos a mgelőzést minél hamarabb elkezdeni. Egy olyan prevenciós programot dolgoztunk ki, amely már óvodában elkezdődik és egészen az általános iskola végéig tart.

Mit ajánlunk az óvodás korosztály számára?


Az óvodások számára olyan előadást készítettünk elő, amely nem csak szellemileg, de fizikailag is megmozgatja őket. A Fogtündér, dentálhigiénikus kollégánk segítségével mesél nekik és avatja be őket nemcsak a fogak ápolásának titkaiba, de az egészséges táplálkozás rejtelmeibe is. Mindezt olyan mesés és varázslatos formában, hogy a gyermekek észre sem veszik, hogy tanulnak.

Mit tartalmaz a program az általános iskolák alsó tagozata számára?

Az óvodásokhoz hasonlóan hozzájuk is a Fogtündér és dentálhigiénikus kollégánk fogja eljuttatni a helyes fogmosás technikáit, valamint az egészséges étkezés alapjait. Természetesen minden évfolyamban másképpen, hiszen korosztályonként változik a gyermekek érdeklődési köre, valamint befogadóképességük is.

Milyen információkhoz tudnak hozzájutni a felsőbb évfolyamok tanulói?


Itt már komolyabb a hallgatóság, így a Fogtündér maga helyett egy fogorvost küld el, hogy beavassa a fiatalokat abba, hogyan tudják a legjobban ápolni fogaikat, milyen problémát, hogyan képes a fogorvos megoldani, valamint, hogy mely esetekben érdemes fogorvoshoz fordulni és mik azok a jogok, amelyek minden pácienst megilletnek a fogorvosnál. A felsőbb évfolyamokban a tanulók szintén felvilágosítást kapnak a fogszabályzás lehetőségeiről.

új weblap
Mennyibe kerül egy prevenciós előadás?


Prevenciós előadásaink teljesen ingyenesek. Az összes szegedi óvoda, iskola és családi napközi ingyenesen veheti igénybe ezen szolgáltatásunkat.

Szeretné, ha az Ön osztályába is elvinnénk prevenciós programunkat?


Amennyiben szeretné, hogy a Fogtündér és dentálhigiénikus kollégánk ellátogasson az Ön osztályába vagy csoportjába is, hívja a 06 20 289 0778-as telefonszámot vagy jelentkezzen a lenti adatlap kitöltésével! Szeretettel várjunk minden érdeklődő hívását!

Szeretné, ha a Fogtündér ellátogatna csoportjába vagy osztályába?

Töltse ki az adatlapot és küldje el nekünk!
szabad időpontok
Szabad időpontok!

A Fogtündér roppant elfoglalt manapság, ezért havonta csak egy óvodát és egy iskolát tud meglátogatni dentálhigiénikusunkkal együtt.

Az alábbi listán nyomon követhetik a betelt és szabad időpontokat.

2018
Augusztus
  • óvoda – betelt
  • iskola – betelt
Szeptember
  • óvoda – betelt
  • iskola – betelt
Október
  • óvoda – betelt
  • iskola – betelt
November
  • óvoda – szabad
  • iskola – szabad
December
  • óvoda – szabad
  • iskola – szabad